Gonza

Helsinki Outlet kylän sijainti

Vantaalla, Helsingin kupeessa sijaitsee pohjoismaiden suurin outlet kylä. Tämä vuonna 2019 toimintansa aloittanut kauppakeskus erikoistuu merkkivaatteisiin. Asiakkaat voivat tehdä Helsinki Outletista edullisia löytöjä, ja paikalle kannattaa tulla pidemmänkin matkan päästä.

Kauppakeskus sijaitsee Kehä III:n varrella Itä-Vantaalla, Porttipuiston alueella. Alueella on jo muitakin kauppoja, kuten Vantaan IKEA-myymälä. Porttipuistoon on hyvät liikenneyhteydet, ja Helsingin ja Espoon lisäksi Helsinki Outletiin pääsee helposti myös muualta Suomesta.

Kehä III:n lisäksi Lahdenväylän liittymä on aivan kauppakeskuksen vieressä. Kävijät Jyväskylästä, Lahdesta ja Itä-Suomesta pääsevät näin helposti. Kehätien kautta Helsinki Outletin laajasta valikoimasta pääsee nauttimaan myös Tampereen moottoritien kautta, jatkamalla Kehä III:sta itään. Samoin Turun talousalueelta tulevat asiakkaat pääsevät paikalle helposti jatkamalla Kehätietä itään Turun moottoritieltä.

Helsinki Outletiin löytää navigaattorilla syöttämällä osoitteeksi "Vanha Porvoontie 51, 00760 Helsinki". Ajo-ohjeet Helsinki Outletiin löydät myös ilmaisesta reittihausta.